Props voor Yoga en Meditatie

'I may not be there yet, but I am closer than I was yesterday.'

Yogariem

Met de yoga riemen van Flowee zorg je ervoor dat je elke nieuwe en uitdagende yogaoefening op een goed manier kan uitvoeren zonder risico op blessures. Ook wanneer je blokades in je lijf voelt door bijvoorbeeld blessures dan kan je de yogariem gebruiken ter ondersteuning. De riem is zowel voor beginners als gevorderden en is een hulpmiddel totdat je een oefening zonder riem kan doen. 

Spijkermat

De spijkermat kan je gebruiken tijdens een yogaoefening of ter ontspanning. Klik hier voor meer uitleg.

 

Meditatie
kussen

Een meditatiekussen zorgt voor een perfecte ondersteuning van jouw lichaam tijdens het zitten. Door de vulling van boekweitkaf en de vorm krijg je een mooie rechte houding en een stevige zit. De hoogte van het kussen zorgt ervoor dat de druk in de benen verlicht wordt, dit zorgt voor meer en langere comfort. Daarnaast zorgt boekweitkaf ook voor een mooie isolatie. Deze kussens zijn ook geschikt als poef voor ondersteuning bij yogaoefeningen. 

Oogkussen

Oogkussens gevuld met gedroogd lavendel en lijnzaad. Heerlijk om op je ogen te leggen voor extra rust.

 

Halve maan

Dit kussen zorgt voor een goede ondersteuning tijdens je meditatie, maar ook wanneer je ondersteuning nodig hebt bij een yogaoefening. Dit model is extra prettig voor vrouwen met bekkenklachten.

 

Nekkussen / kleine bolster

Wanneer je ligt tijdens je meditatie of yogaoefening kan je dit kussen gebruiken ter ondersteuning. Ook heerlijk ter ondersteuning van je nek/hoofd tijdens het “liggen” aan het einde van je les.

 

Bolster

Dit kussen is gevuld met boekweit kaf en wordt o.a. gebruikt ter ondersteuning bij de knieholte, tijdens yogaoefeningen, tijdens meditatie of een massage.

Massagehand

De massagehand wordt o.a. gebruikt bij Aerial Yoga. Ook vaak aan het einde van de yogales als extra ontspanning. Lees hier meer over gebruik en toepassing.

 

Zabuton

Dit kussen zorgt ervoor dat je comfortabel zit tijdens je meditatie. Bovenop het kussen plaats je een meditatiekussen ter ondersteuning.

 

Yogatas

Een makkelijke manier om je yoga mat (met of zonder yoga props) te vervoeren.