‘Haal het mooiste uit jezelf!’

Met Marja Bazuin & Flowee

Tijdens onze ondernemers reis zijn er veel mensen op ons pad gekomen. Mensen die ons inspireerden, andere brachten ons weer op nieuwe ideeën en zo zijn wij met bedrijven en ondernemers een samenwerking aangegaan. 

Begin 2017 hebben wij mee gedaan aan de 7-Day Yoga Challenge van Marja Bazuin:
Een gratis online challange waarin je elke dag een e-mail ontvangt met yogalessen tips, opdrachten en ervaringen. Een online reis waarin je ervaart wat yoga met je doet. Van inspanning naar ontspanning.

Deze Challenge hebben wij als erg prettig ervaren. En omdat wij al enige tijd op zoek waren naar iemand die meer over onze producten online wilt vertellen en hoe je deze kan toepassen, hebben wij Marja benaderd voor een samenwerking.
Marja heeft voor ons verschillende filmpjes opgenomen van een gebruiksbeschrijving tot een meditatie- en yogales. Hierin gebruikt ze de producten van Flowee en legt ze op een laagdrempelige manier uit je deze kan gebruiken.

Onlangs is Marja gestart met een online yoga community maar begeleidt ze ook vrouwelijke ondernemers in hun ondernemersreis. Wil je meer lezen over Marja? Scroll dan verder naar beneden. 

In dit filmpje legt Marja Bazuin op een laagdrempelige manier uit hoe je de Flowee spijkermat kan toepassen. 

De spijkermat van Flowee kan je op veel verschillende manieren toepassen. Op de bank voor je voeten, kussen in je nek. Maar ook kan je de producten gebruiken ’s avonds vlak voordat je gaat slapen of juist in de ochtend om meer energie te krijgen. 

In het filmpje gebruikt Marja de grote mat en het kussen. 

Tijdens deze meditatie geeft Marja tips voor de beste houding en omschrijft ze precies welke gedachten je kan ervaren tijdens de meditatie en hoe je hier mee om kan gaan. Een mediatie is een rustmoment voor jouzelf. Een moment om even te genieten in het hier en nu en jouw gedachten te laten komen en gaan.

Bij deze meditatie gebruikt Marja een meditatiekussen en zabuton van Flowee. 

Yang Les – Marja Bazuin

Een heerlijke yang les van 25 minuten, die je makkelijk thuis of op het werk even kan doen. Een momentje voor jezelf waarin je echt even alles mag voelen en de ontspanning op kan zoeken. In deze les laat Marja zien hoe je de Yogariem kan gebruiken bij de oefeningen. Daarnaast gebruikt ze een meditatiekussen ter ondersteuning. Je kan de oefeningen ook zonder props doen, maar voel je blokkades of heb je last van een blessure dan is het verstandig om gebruik te maken van deze producten. Blijf in alle tijden altijd naar jouw lichaam luisteren. 

‘Haal het mooiste uit jezelf!’ met Marja Bazuin. 

Als yoga en NLP coach is mijn missie jou te helpen de verbinding te maken met wie jij echt bent. Van binnenuit. Als jij echt verbinding hebt met jezelf, helemaal jezelf durft en kunt zijn, dan kun je het mooiste uit jezelf halen en echte verbinding maken met anderen en met de wereld.

En daarin mag alles er zijn. Het hele fijne en mooie en ook het ongemak en de weerstand. Als alles er mag zijn, kun je op onderzoek uit gaan en laag voor laag afpellen om bij je ware ik te komen. De persoon die jij bent in je kern, vanuit je hart en je intuïtie. Dan haal je het mooiste uit jezelf en kun ook jij de wereld mooier maken. Hoe klein of groot ook. Dat is aan jou.

10 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met yoga. En dat raakte mij meteen.
Ik leefde heel erg vanuit angst en controle. Had onzekerheden en zat erg veel in mijn hoofd.

Yoga leerde mij dat ik er mag zijn. Dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik leuk genoeg ben. Mooi genoeg. En dat ik mij de ene dag blijer voel dan de andere. En dat je mag leven vanuit liefde en vertrouwen. Vanuit ontspanning.

Yoga helpt je uit je hoofd te komen en in je lichaam. Te luisteren en te voelen. Naar je hart en je intuïtie. Jij mag jezelf de liefde en aandacht geven die jij verdient. Al het mooie uit jezelf halen en dat laten zien aan de wereld. De antwoorden zit al in je. Alleen zijn we vergeten daar echt naar te luisteren.

Neem tijd voor jezelf. Ga op zoek naar de stilte. Keer naar binnen. Geef aandacht aan je lichaam. Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam en de stem van je hart en in je intuïtie. Als je dat doet, ontstaan er hele mooie dingen.

Yoga is veel meer dan alleen de asana’s (houdingen) uitvoeren op de mat. Het gaat ook om gedrag, mindset en communicatie. Wat doe jij als je van de mat af stapt? Hoe sta jij in het leven? Welke gedachten heb je? Hoe praat je tegen jezelf? En welke patronen heb jij je eigen gemaakt? Het begint met bewustwording en vanuit kun je een keuze maken. Jij heb de regie. Jij mag leven vanuit liefde, vertrouwen en ontspanning. Plezier hebben. Genieten.

Uit je hoofd, in je hart. In contact met jezelf. Van inspanning naar ontspanning. Balans. Yin en Yang.

Met een achtergrond in communicatie, een opleiding in NLP en tot yogadocent laat ik je tijdens een Yin en Yang les voelen en ervaren dat jij verbinding kunt maken met jezelf om echt het mooiste uit jezelf mag halen en dat te delen met de wereld.

Marja.