Afgelopen jaar was de family van Kooij, ook wel bekend als The Traveling Yoga Family elke maandagavond op tv; op zoek naar een nieuw avontuur in Chili.

Elke maandagavond zaten wij aan de buis gekluisterd, even wegdromen bij het idee je koffers te pakken en op zoek te gaan naar een nieuw avontuur. Hoe leuk hebben de families dit aangepakt en leefden wij mee met de familie Kooij die hun leven bewust inrichten met vrienden, dieren en genieten van de kleine dingen in het leven.

Afgelopen november kwamen zij terug naar Nederland voor de promotie van hun boek; The Traveling Yoga Family. Met hier en daar diverse signeersessies en yogalessen onder leiding van Jeroen kwamen zij ook bij een van onze verkooppunten in Arnhem; Be Bloom. Wij konden dan ook niet anders dan hun bedanken met een van onze spijkermatten voor deze fijne tv momentjes.

Traveling yoga family Flowee

Jeroen & Linda zijn in hun periode in Nederland zo enthousiast geraakt over de spijkermat en alle andere Flowee producten dat zij graag persoonlijk met ons in contact wilden komen voordat zij hun reis in Chili gingen voortzetten. Zo gezegd, zo gedaan. Wij hebben een leuke middag met elkaar besteed en gesproken over hun avontuur in Chili maar ook over Flowee. Wij hebben beide een mooi exemplaar gekregen van Jeroen & Linda en deze met een dag verslonden, wat een heerlijk boek om te lezen. Vol inspiratie, geluksmomentjes en blikopeners. Met ondersteuning vanuit mooie yogaoefeningen en leuke tips.

Ben jij benieuwd naar het boek? Bestel deze dan via Bol.com

Ps. Hebben jullie Linda al gespot met onze Flowee tas? Is het geen plaatje voor de yogaschool Al fin del Mundo in Pichilemu (Chili).

traveling yoga family schoudertas yogatas flowee linda van kooij

 

 

Delen? Ja graag!