Zo is alweer het einde van het jaar in zicht. Weer een jaar omgevlogen met ontzettend veel leuke ontwikkelingen rondom Flowee! In mei hebben we ons 5-jarige bestaan gevierd, in juni hebben we een geweldig weekend gehad bij het Yoga Festival in Terschelling! Deze zomer ons team kunnen uitbreiden met een nieuwe collega. In oktober onze mooie nieuwe yoga- en meditatieproducten mogen ontvangen! Wij voelen ons gezegend met de leuke verkooppunten die er dit jaar bij zijn gekomen!

Daarnaast blijft ook voor ons het ontspannen en relaxen ontzettend belangrijk. Elke avond even op de spijkermat liggen en genieten van een momentje voor jezelf. Wat blijft het toch ontzettend fijn om zo gemakkelijk iets goed voor je lichaam te doen.

En wat hebben we mooie reacties gekregen tijdens events van enthousiast gebruikers! Hoe bijzonder is het om elke keer weer die persoonlijke verhalen te horen; van mensen die door de mat beter slapen, meer rust hebben, betere doorbloeding ervaren, kinderen die er heel rustig van worden, mensen met zenuwuitval door chemo’s toch weer gevoel terugkrijgen door de activatie. Superfijn om te horen dat onze spijkermat daar een positief effect op heeft!

Met dit mooie jaar vol bijzonder momenten kijken wij met een brede glimlach uit naar 2017. Wat zal dit jaar ons allemaal gaan brengen?

Flowee wenst iedereen een gelukkig, mooi, liefdevol en vooral relaxed 2017!

Delen? Ja graag!