Stoelyoga Nederland & Vlaardingen in samenwerking met de Flowee massagehand

De Massagehand van Flowee wordt al bij veel bedrijven toegepast. Door o.a. masseurs, schoonheidsspecialisten en ook bij diverse vormen van yoga. Paula Jap Tjong, initiatiefneemster Stoelyoga Nederland & Vlaanderen is ook erg enthousiast over de effecten van de Flowee Massagehand en heeft deze geïntegreerd in haar lessen. 

Met de massagehand kan je op een gemakkelijke en leuke manier een massage geven, ook aan mensen die je niet zo goed kent. Door de massagehandschoen zit er nog een gepaste afstand tussen jouw hand en diegene die jij masseert. Juist daarom vinden kinderen en ouderen het erg fijn om te doen. En ook om te krijgen. De massagehand wordt bij yoga vooral gebruikt tijdens de eindontspanning.

Wat is Stoelyoga en voor wie is het geschikt?  

Stoelyoga is laagdrempelig en heeft een mooie positieve werking op het lichaam en geest. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en concentratie. Ook kan yoga spanning in het lichaam en geest weghalen. Voor mensen die yoga niet op een mat kunnen beoefenen is dit een mooi alternatief. Iedereen kan het overal doen. Kleine bewegingen met een grote positieve uitwerking; de kracht van stoelyoga. 

Deze vorm van yoga is er voor iedereen van jong tot oud. Zo wordt deze toegepast bij kinderen op school, bij ouderen die minder goed te been zijn maar ook bij bedrijven. Want uiteindelijk hebben mensen een beter leven wanneer zij lichamelijk en geestelijk fit zijn. Maar dit is niet altijd haalbaar wanneer je conditie jou in de steek laat, wanneer je onvoldoende beweegt of door een fysieke beperking. Soms is het stress en drukte op bijvoorbeeld je werk, maar vaak is het een combinatie van meerdere factoren samen. 

Deze vorm van yoga spreekt juist deze groep aan en helpt deze mensen hun geestelijke en lichamelijk conditie te verbeteren, daarbij gebruiken zij het uitgangspunt dat het een het andere niet uitsluit. 

Duo Stoelyoga en de Flowee massagehand. 

In onderstaande video zie je een instructie van een duo-sessie. Hierbij gebruiken ze tijdens de eindontspanning de Flowee massagehandschoen (vanaf minuut 7:34). De Flowee massagehandschoen wordt veel gebruikt tijdens de lessen en trainingen voor stoelyoga docenten. 

Stoelyoga Nederland & Vlaanderen biedt jou de mogelijkheid om in 1 dag stoelyoga docent te worden.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hun pagina.

Delen? Ja graag!