Ontdek het nieuwe ontspannen op de Flowee Spijkermat

Flowee spijkermat; het nieuwe ontspannen. Een spijkermat die wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt waaronder het geven van meer ontspanning, vermindering van pijn en het verbeteren van de nachtrust. De mat is erg makkelijk te gebruiken en al snel een aanvulling op jouw dagelijkse routine.

De spijkermat, ook wel bekend als acupressuurmat, zorgt ervoor dat er verschillende drukpunten in het lichaam geactiveerd worden. Dit heeft een positieve uitwerking op de spieren en zenuwen in het lichaam. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd en maken de hersenen 2 geluk hormonen aan genaamd Endorfine & Oxytocine. Deze hormonen zorgen voor extra ontspanning en een relaxed gevoel! Lees hieronder verder meer over de werking van de spijkermat.

De spijkermat kan helpen bij onderstaande situaties of problemen;

✓ Heb je last van stijve en vastzittende spieren

✓ Slaap je onrustig en/of ben je vaak wakker

✓ Heb je vermoeide of pijnlijke voeten na een dag werken of een lange wandeling

✓ Kan je meer rust in je hoofd gebruiken

✓ Kan je moeilijk ontspannen

✓ Ervaar je meer stress dan je lief is

✓ Last van (spanning)hoofdpijn of migraine

✓ Wil je graag meer energie wanneer je wakker wordt

✓ Heb je last van rugklachten

✓ Zou je graag na een lange dag werken een energie boost willen, zodat je weer fit verder kan

✓ Zou je wel wat vaker relaxed willen zijn

Ontdek het nieuwe ontspannen

Moe, futloos? Ervaar in slechts 10 minuten al een energie boost!

Werking van de Flowee spijkermat

Dat de spijkermat een uitkomst is bij verschillende problemen is een gegeven. Maar hoe werkt het nu eigenlijk precies? Op de spijkermat van Flowee bevinden meer dan 210 achthoekige spikes, met daarop 42 unieke scherpe uiteinden. In totaal meer dan 8820 unieke drukpunten.

Wanneer je op de spijkermat gaat liggen prikkel alle 8820 scherpe uiteinden in de huid. In de huid zitten ontzettend veel zenuwuiteinden die op deze manier worden geprikkeld, hiermee wordt de doorbloeding geactiveerd. Het lichaam ervaart een ‘pijnprikkel’, de hersenen maken 2 stofjes aan om deze pijnprikkel te bestrijden; Endorfine & Oxytocine. Twee gelukshormonen die ervoor zorgen dat de pijnervaring minder wordt. En omdat het gelukshormonen zijn wordt je ook lekker relaxed. In het begin zal het gevoel van de spijkermat zijn, dit gaat over in een tinteling en warm gevoel en na een paar minuten wordt je helemaal relaxed.

”Tegenwoordig bewegen wij mensen steeds minder. In een korte tijd wordt er meer van ons verwacht, dit resulteert in stress dat (on)bewust in het lichaam wordt opgeslagen. Onze hoofden raken overvol. De vraag naar ontspanning en genieten neemt toe omdat we simpelweg steeds minder tijd voor nemen. ”

De prikkels die je ervaart wanneer je op de mat ligt kunnen ervoor zorgen dat jouw aandacht volledig naar jouw lichaam wordt getrokken. Hierdoor maak je onbewust jouw hoofd leeg en kom je in een diepere ontspanning terecht. Samen met het gevoel van warmte door de doorbloeding kan het voorkomen dat je in slaap valt. Daarom wordt de spijkermat voornamelijk gebruikt vlak voor het slapen in bed.

Gebruik de spijkermat zo’n 20 a 40 minuten voordat je gaat slapen, merk je dat je slaperig wordt leg dan de spijkermat aan de kant. Het kan voorkomen dat je op de mat in slaapt valt, dit is echter niet gebruikelijk. De doorbloeding zorgt ervoor dat de spieren warm worden en de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd. 

 

Endorfine & Oxytocine

Leuk die gelukshormonen, maar wat betekenen die voor mij? Endorfine werkt pijn onderdrukkend en is een veroorzaker van euforie. Deze geluksmaker komt bijvoorbeeld vrij bij sporten, lichamelijke aanrakingen en het eten ven chocolade. Oxytocine, ook wel bekend als het knuffelhormoon, heeft een positieve invloed op het verhogen van het gevoel van geluk, vertrouwen en verbondenheid. Ook zorgt dit hormoon ervoor dat je een verhoogde weerbaarheid hebt tegen stress en verslaving. Het lichaam komt door deze hormonen sneller tot rust.

Puur

Op een natuurlijke manier je lichaam voor jezelf laten werken, hoe mooi is dat? Door het gebruik van de mat en jouw eigen lichaamsgewicht kan je spierpijn verminderen, hoofdpijn verlichten, rust in je hoofd vinden en warme voeten krijgen. Ontspannen was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

Kwaliteit

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van de producten zo goed dat is dat je er jaren plezier van kan hebben. Zo zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van de producten. Kijken we o.a. kritisch naar het design van de spikes zodat je zoveel mogelijk drukpunten kunt stimuleren. De scherpe van de spikes moet goed genoeg zijn voor een optimale werking en blijven we de stoffen ontwikkelen. Dit doen we door nauw samen te werken met de fabriek in India. Lees hier meer over de kwaliteit van Flowee.

Lees hieronder enkele resultaten en ervaringen met de Flowee Spijkermat

Resultaten gebruik Spijkermat

Sinds 2011 verkopen we met Flowee de spijkermat. Inmiddels hebben we al heel veel mensen blij kunnen maken en ontvangen we regelmatig succesverhalen*. Mensen laten ons berichtjes achter op social media, in de mail, schrijven een review of vertellen hoe enthousiast ze zijn op een event.

Klanten geven aan dat de spijkermat een effectief hulpmiddel is om de klacht, ongemak of de pijn te verhelpen of verzachten. Hieronder een aantal klachten waarbij de mat wordt ingezet;

  • Rugklachten waaronder ook spit en hernia
  • Chronische en/ of reumatische pijn
  • Wintertenen en hielspoor
  • Frozen shoulder
  • Whiplash
  • Fibromyalgie
  • Autisme (bij deze groep wordt een lagere hoeveelheid oxytocine aangetroffen)
  • ADHD, de mat kan ervoor zorgen dat je er rustig van wordt. Ook bij kinderen.

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen.