Masseren was nog nooit zo makkelijk

'Ervaar binnen 5 minuten een aangenaam en ontspannen gevoel'

Ontspannen door negen balletjes die heerlijk over je lichaam rollen?

Dit kan met onze massagehand!! Het is heel erg eenvoudig om te doen en al snel ervaar je een aangenaam en ontspannen gevoel. Het voordeel is dat je geen olie nodig hebt en het direct over je kleding kan gebruiken.

Onze Flowee massagehand wordt altijd geleverd in een leuke cadeauverpakking. De massagehand wordt ook gebruikt door professionele masseurs en diverse therapeuten. Lees hieronder hoe je de massagehand het beste kan gebruiken.

Voordelen van het gebruik van de massagehandschoen:

  • Directe ontspanning
  • Bevordering van de doorbloeding
  • Aanmaken van het (knuffel)hormoon oxytocine
  • Onze massagehand wordt ook veel voor en door kinderen gebruikt. Bijvoorbeeld even masseren voor het slapen gaan. Of als ze net uit school zijn
  • Ook kinderen met lichte autisme en/of prikkelstoornissen kunnen erg rustig en kalm worden van de massagehand.
  • Er fijn voor een DIY zwangerschapsmassage
  • Ter prevente van ” restless legs” of onrustige benen
  • Makkelijk in gebruik, iedereen kan het!

Gebruik van de massagehandschoen

Masseren was nog nooit zo makkelijk! De massagehandschoen kan je op veel verschillende manieren gebruiken. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Bij masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd in zowel de huid als de spieren. Het kan zijn dat de huid een beetje rood wordt. Bij een goede doorbloeding worden de afvalstoffen in je lichaam beter afgevoerd. Het is advies is dan ook om voldoende te drinken.

Hieronder legt Ronald Havermans van Havermans Massages uit hoe je de Flowee Massagehand kan toepassen. Dit kan natuurlijk met een massagestoel en twee massagehandjes, maar ook gewoon ook op de bank met een Flowee massagehand. 

Rug

Met de massagehand kan je heel makkelijk iemand anders masseren zonder dat dit veel energie en kracht kost. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is een ronddraaiende beweging te maken* en hierbij de spieren te volgen. Tip! Wat erg prettig aanvoelt is de spieren te masseren langs de schouderbladen.

Armen, benen & voeten

Wanneer je ’s avonds op de bank zit is het ook heerlijk om jezelf een massage te geven. Ideaal wanneer je last hebt van stijve spieren of spierpijn. Het masseren van de benen is ook erg goed ter voorkoming van rusteloze benen (restless legs). In je voeten en handen zitten heel veel drukpunten die je kan masseren. Probeer het maar eens!

Nek en hoofd

Heb je last van nek of hoofdpijn? Je kan met de massagehand de vast zittende spieren en/of de drukpunten masseren. Leg hiervoor je middelvinger in de bovenste uitsparing van de massagehand en masseer hiermee zachtjes op een spier of specifiek drukpunt bij je hoofd. Of masseer op deze manier je spieren in je nek/schouder.

Kinderen vinden het heerlijk om hun ouders te masseren of hun broertjes of zusjes! Het is echt een leuk speelgoed en ook nog eens heerlijk voor jezelf ;)!

Ben je zwanger? Dan is het heerlijk om jezelf lekker te masseren wanneer je een zware dag hebt gehad. Ook tijdens de bevalling kan het fijn zijn je onderrug te laten masseren!

*Bij het masseren komen afvalstoffen vrij en deze komen in de bloedbaan. Doordat ook de doorbloeding gestimuleerd wordt is het belangrijk richting het hart te masseren. Als je onze massagehand gebruikt voor de wat intensere massages is het belangrijk om hiervan bewust te zijn.