Het gezicht achter Flowee; Tamara.

Geboren in Aalten en op diverse plekken in Nederland te hebben gewoond heeft zij nu haar vleugels neergestreken in Arnhem. Tamara, het gezicht achter Flowee, houdt o.a. van lekker eten, dansen, met vrienden leuke dingen doen en reizen.

Zo bezoekt ze regelmatig nieuwe landen en ontdekt mooie steden. Reizen geeft haar nieuwe energie, dankbaarheid, tijd voor reflectie, mooie ontmoetingen en ook veel inspiratie. Zo is ook tijdens een reis het idee voor Flowee ontstaan.

Ontstaan Flowee

Tijdens een vakantie op Ibiza in 2010 ging zij met een Jeep het eiland verkennen. Het echte feest seizoen is al voorbij dus is er extra veel tijd om te genieten van de ongerepte natuur en de relaxte sfeer. Per toeval kwam ze uit bij een hotel aan de kust waar op dat moment een ‘energie’ festival gaande was. Er werden veel lezingen gegeven en je vond er verschillende producten. Zo ook een spijkermat uit Scandinavië. Wat? Een spijkermat?! Een stoffen mat met daarop allemaal scherpe puntjes?!?!

Een enthousiaste dame vertelde dat het gebruik van de spijkermat goed is voor je gezondheid. En dat je er helemaal ontspannen van kan worden. De eerste kennismaking deed toch anders vermoeden! Het proef liggen op de mat was nog geen openbaring, maar toch prikkelde het haar nieuwsgierigheid. Wel of niet kopen? Het verhaal achter de mat en de vormgeving sprak haar erg aan en zo ging er een spijkermat mee naar huis.

Terug in Nederland de mat meerdere keren gebruikt en toen was ze om! Al na een aantal keer ervaarde ze de positieve effecten;

  • Ontspanning in de spieren
  • Een betere nachtrust
  • Het hoofd “leeg” maken
  • Aangenaam warm gevoel
  • Meer energie

In korte tijd groeide haar enthousiasme voor de spijkermat. Dit product is zo puur en zo goed voor je, hier moeten meer mensen van weten.

De Flowee Spijkermat

Het beschikbare aanbod in Nederland paste helaas niet binnen Tamara’s ideeën. Ze vind namelijk dat een gezondheidsproduct er best eigentijds uit mag zien. Stopte daar het idee om meer mensen over de spijkermat te vertellen? Nee, zeker niet! Al jaren had ze een droom om een eigen bedrijf te beginnen. Alles viel nu op zijn plek; ze ging een eigentijds en Nederlandse variant van de spijkermat op de markt brengen. Zo ontstond de allereerste eigen Flowee Spijkermat.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en maken we met Flowee nog steeds heel veel mensen blij (lees hier de reviews van onze klanten). Een fijne balans vinden tussen werk en privé is erg belangrijk. Goede ontspanning hoort hier zeker bij.

In Tamara’s dagelijks leven staat relaxed, puur, vrolijkheid en genieten voorop. Deze kernwaarden past ze ook zoveel mogelijk toe met Flowee. Met haar onderneming hoopt ze een inspiratiebron te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan ieders dagelijkse leven.

Delen? Ja graag!