” Helingstool bij Hashimoto: de Spijkermat ”

Inmiddels zijn we al meer dan 10 jaar het Nederlandse Merk Spijkermatten. Door de jaren heen hebben we veel mooie, bijzonde en positieve berichten mogen ontvangen van enthousiaste klanten. Het gebruik van de spijkermat biedt een uitkomst voor mensen met chronische pijnklachten. Zo ook bij Vera, eigenaresse van Happy Hashimoto, graag delen we haar verhaal met jullie. 

Spijkermat als helingstool bij Hashimoto

De spijkermat van Flowee is inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn gezondheidsroutine. En niet alleen van mij, ook van veel van mijn cliënten.

Mijn naam is Vera Kamphorst. Ik ben oprichter van Happy Hashimoto, orthomoleculair therapeut en heb net als mijn cliënten een trage schildklier. Veel mensen weten dit niet, maar in 90% van de gevallen wordt een trage schildklier veroorzaakt door de auto-immuunziekte Hashimoto. Het immuunsysteem ziet onderdelen van de schildklier voor schadelijke indringers aan en valt aan. Hierdoor ontstaan ontstekingsreacties die voor beschadigingen aan het schildklierweefsel zorgen. Op den duur kan de schildklier niet langer voldoende hormoon aanmaken, waardoor de tekorten met schildkliermedicatie moeten worden aangevuld. 

Vera van Happy Hashimoto Spijkermat op Flowee

Met niet een, maar drie auto-immuunziektes onder de leden, is het voor mij erg belangrijk dat ik elke nacht goed slaap en zoveel mogelijk tijd in de diepe slaap doorbreng. Juist in deze diepe slaap maakt het lichaam veel groeihormoon aan, waarmee beschadigingen in het lichaam gerepareerd worden. Belangrijk dus als je wil herstellen. Bovendien is het aantal immuuncellen dat ontstekingsreacties kan afronden in die diepe slaap het hoogst. Nog een goede reden dus om bij auto-immuunziektes van een goede nachtrust jouw prioriteit te maken.

 

Voorheen was ik een lichte slaper. Van elke geluidje werd ik wakker en soms moest ik wel tot twee keer per nacht naar het toilet. Door een vast slaapritme in te voeren en na het avondeten niets meer te eten en weinig te drinken, slaap ik al een stuk beter en dieper. Maar de Flowee Spijkermat gaf me het laatste zetje.

Flowee Spijkermat Grijs Zeegroen op bed

De nachten waarop ik in bed 20 minuten start op de spijkermat zijn mijn beste nachten. Ik voel mijn hele lichaam warm worden en ontspannen en val dan in een diepe slaap. Ik moet vaak mijn best doen om niet op de mat zelf al in slaap te vallen.

Die roes komt door de verbeterde bloedsomloop en de aanmaak van oxytocine en endorfine. Met deze stofjes in je lichaam voel je je heerlijk ontspannen en happy. En laat dat nou precies mijn wens zijn voor iedereen met een trage schildklier; weer happy worden met Hashimoto.

Aanrader dus bij auto-immuunziektes!

Handtekening-Vera
Logo Happy Hashimoto

Wil jij met Vera werken aan jouw gezondheid? Neem dan een kijkje op haar website. Hier kan je al starten met een e-cource, luister naar haar Podcost, verrijk jezelf met een van haar blogs of bestel het boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?”

Vera Happy Hashimoto

Wil jij meer over de ervaringen van andere gebruikers lezen?

Delen? Ja graag!