Een ervaring op de Flowee spijkermat door een man!

Niet alleen vertellen we graag over onze ervaring op de spijkermat, maar geven we ook het woord aan onze klanten. Nu eens een keer het woord aan een man! Wat vindt hij van onze spijkermat? Het belang van ontspannen en vooral ook op tijd ontspannen werd in het verleden vaak onderschat. Niet alleen bij de vrouwen maar ook bij de mannen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor het op tijd nemen van rust. En nee dat is niet stilzitten op de bank en tv kijken maar vooral een ommetje maken, rustig bewegen, een goede nachtrust, mediteren of de natuur in. Ook de spijkermat kan je helpen bij het nemen van een rustmoment. Zo ondervond ook Roel van Regie Over Eigen Leven , wij delen graag zijn ervaring op de spijkermat met jullie.

Roel-regieovereigenleven

Ben je gek?

Dat is het eerste wat ik dacht toen iemand mij wat vertelde over een spijkermat. Ik kon me niet voorstellen dat ik een beetje zou gaan liggen op een spijkermat en mezelf pijn ga doen. Maar omdat de voordelen voor mijn gezondheid en de rust in mijn hoofd waardevoller waren, ben ik het toch gaan proberen.

Ik kocht een normale spijkermat en zo bouwde ik het rustig op. De eerste paar keer heb mijn T-shirt wel aangehouden en ik hield dit hierdoor twee minuten vol. Het was eigenlijk met shirt wel prima te doen. Ik begon met twee minuten en bouwde het zo verder uit. Later deed ik dit ook zonder t-shirt. Wanneer je steeds langer blijft liggen, merk je dat je lichaam eraan gewend raakt. Je geeft je langzaam over aan het gevoel en er volgt een moment van ontspanning. Momenteel lig ik dagelijks op de spijkermat. Het kan voor de tv of tijdens het luisteren van muziek of een podcast.

Roel, regie over eigen leven op de flowee spijkermat

Afgelopen tijd gebruik ik de spijkermat met kokosvulling. Deze is extra intens doordat de vulling harder is. Momenteel lig ik er dagelijks minimaal 10 minuten op en is de Flowee spijkermat onderdeel van mijn ochtendroutine. Het laatste wat ik wil zeggen is dat het contact met Flowee erg toegankelijk en klantvriendelijk is. Je ontvangt snel een reactie zowel bij het bestellen als in het contact via social media. Ook het gezellig contact met de dames van Flowee is erg fijn.

Roel is zo enthousiast met de spijkermat aan de slag gegaan dat hij deze nu ook gebruikt voor zijn voeten (zie hieronder). Ben jij een man en ook enthousiast over onze spijkermat? We vinden het ontzettend leuk als ook jij jouw reactie met ons wilt delen. Dit kan via de mail; info@flowee.nl of via onze social media en wellicht delen we dan ook jouw verhaal.

Roel met voeten op de Flowee spijkermat

Wil je meer lezen over de spijkermat of over de ervaringen van anderen? Bekijk dan onze volledige blogpagina.

Delen? Ja graag!