Flowee mini retraite op 17 oktober 2018

Waan je een dag in volledige ontspanning - een moment voor jezelf

Flowee mini retraite
Waan je een dag in volledige ontspanning – echt een moment voor jezelf!


Heb jij ook behoefte aan een dag om jezelf even helemaal op te laden? Een dag vol ontspanning, yoga, meditatie en inspiratie op een prachtige locatie? 

Tijdens deze dag gaan we je onderdompelen in de wereld van ontspanning, delen we onze tips & tricks om meer ontspanning in jouw dagelijkse ritme in te plannen en verdiepen we ons in yoga en meditatie. Dit doen we samen met een aantal gastdocenten en -sprekers. 

Je bent van harte welkom op Woensdag 17 oktober 2018 in Stadvilla Sonsbeek!

Datum: 17 oktober 2018
Waar:
Stadsvilla Sonsbeek, Centrum Arnhem
Tijd:
09:30 tot +/- 16:30

De Flowee retraite staat in het teken van: 

✓ Relaxen
✓ Ontmoeten
✓ Puurheid 

✓ Genieten
✓ Ontspannen 
✓ Inspireren

Een inspirerende relaxte dag vol met…gedachtes voldoening en vragen….waar je op voort kunt borduren naar de zoektocht van jezelf ❤

– Rianne – 

Voor mij was dag erg mooi om mee te maken, een echte investering in mezelf. Ben duidelijk tot rust gekomen, uit mijn eigen comfortzone gestapt en nieuwe inzichten gegeven.
In de toekomst ga ik zeker vaker even tijd voor mezelf nemen, mijn eigen rust vinden en zo relaxeter in mijn vel zitten. Kortom de moeite waard en ik denk dat het voor iedereen een aanrader is om eens zo’n relaxdag van Flowee mee te maken!

– Matteo – 

Het was een heerlijk relaxte dag met eigenlijk hele simpele tips om meer te ontspannen en tot jezelf te komen. Bedankt voor de fijne dag.

– Marcia – 

Een heerlijke dag op een prachtige plek, vol ontspanning, inspiratie, fijne yoga oefeningen en leuke ontmoetingen!

– Mariëlle – 

Met een woord ik vond het een TOP dag

– Annemieke – 

Ik vond het een goed georganiseerde dag. Ik heb nieuwe inspiratie opgedaan en handvaten aangereikt gekregen om toe te passen in kon dagelijks leven. Goed georganiseerd dames!

Gedurende dag nemen we je mee in de wereld van ontspanning. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod zoals yoga, meditatie, mindfulness en ontspanning. Ook krijg je de gelegenheid om de Flowee producten uit proberen / ervaren. 

Tussen de middag genieten we van een heerlijke luxe lunch in de prachtige tuinkamer van Stadsvilla Sonsbeek. Deze lunch bestaat o.a. uit diverse broodjes, salades en sapjes. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met dieetwensen en/of allergieën. 

Om aan deze dag deel te nemen is het geen vereiste om ervaring in yoga, meditatie en/of mindfulness te hebben. 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden! 

Retraite 
incl. kussen

Flowee mini retraite bestaat uit een volledige dag met diverse workshops, uitgebreide lunch en een
Flowee meditatiekussen t.w.v. €39,- (Kleur naar keuze)

Retraite luxe
incl. meditatieset 1

Flowee mini retraite Luxe bestaat uit een volledige dag met diverse workshops, uitgebreide lunch, Flowee meditatiekussen & zabuton t.w.v. €104,- (Kleur naar keuze)

Retraite luxe
incl. meditatieset 2

Flowee mini retraite Luxe bestaat uit een volledige dag met diverse workshops, uitgebreide lunch, Flowee meditatiekussen & zabuton t.w.v. €104,- (Kleur naar keuze)

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven.

Flowee relaxdag - Een cadeautje, voor jezelf maar eigenlijk voor iedereen!
Tamara Wentink

Organisatie, Flowee

Manon van Elk

Organisatie, Flowee