Na veel positieve berichten te hebben ontvangen van vrouwen die de Flowee Massagehandschoen gebruiken tijdens de zwangerschap en/of bevalling vonden wij dat het tijd werd om er een artikel over te schrijven. Want we delen graag de positieve feedback van onze klanten.

Hoe werkt de Flowee Massagehandschoen?

 

De Flowee massagehandschoen is erg fijn omdat je deze gewoon over de kleding heen gebruiken. Je hebt dus geen olie nodig en je kan jouw kleren lekker aanhouden!

De kogeltjes in de Massagehandschoen zijn gemaakt van staal en geven daarom voldoende druk zodat diegene die masseert geen kracht hoeft te gebruiken. Wanneer je met de handschoen een ronddraaiende beweging maakt draaien de kogeltjes onafhankelijk van elkaar en geven ze een heerlijke massage. Dit is zeker erg fijn voor de onderrug wanneer je zwanger bent. Maar ook zeker voor de nek en schouders. Voordeel voor jouw partner; het kost heel weinig kracht en moeite om het te doen ;).

De Flowee massagehandschoen als onderdeel bij zwangerschapscursus.

Geboortecoach Jacqueline verzorgt zwangerschapscursussen waarbij de Flowee Massagehandschoen met veel succes een vast onderdeel is geworden. Als zij bij een bevalling aanwezig is en de aanstaande moeder heeft rugweeën dan haalt zij vrijwel direct de flowee handschoen uit de tas. Je kan deze namelijk erg goed gebruiken tijdens een rugwee maar ook zeker tussen de weeën door. Tijdens een wee zorgt de massagehandschoen voor pijnverlichting en tussen de weeën door werkt de handschoen ontspannend waardoor de hormoonproductie wordt gestimuleerd.

Jacqueline geeft aan dat je de massagehandschoen ook goed kan gebruiken bij beenweeën (deze komen iets minder vaak voor). Je masseert dan vooral het bovenbeen in het geheel tijdens een wee. Ook had zij nog niet zo lang geleden een cursist met een hele vervelende zwangerschapskwaal. Gedurende de dag had zij erg veel last van slapende handen, ook daar hebben zij de massagehandschoen bij ingezet. Door met de ene hand (met de massagehandschoen) haar andere hand te masseren stimuleert ze daar ook de doorbloeding. Doordat de massagehandschoen aan de binnenkant ook drukpunten heeft werkt de handschoen op beide handen.

Delen? Ja graag!