Hoe een spijkermat van Flowee zorgt voor een wereld van verschil

Deze keer delen we de ervaring op de spijkermat van Linda. Het gezicht achter het blog Lifestyle Mommy’s werd in 2010 ziek. Om vervolgens steeds zieker te worden en niet wetende waar het vandaan kwam. Het duurde even voordat ze de juiste diagnose gesteld kreeg. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Gaandeweg heeft ze allerlei tips van anderen aangegrepen om zichzelf beter te voelen. Waarbij toch de gouden tip was: zorg voor jezelf en neem regelmatig een moment voor jou alleen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Samen met een cursus heeft ze dat geleerd. Positief in het leven staan, genieten van de kleine dingen in het leven en vooral lief zijn voor jezelf. En toen was daar ineens de spijkermat.

Eerste ervaring Spijkermat

 

 

 ”De eerste keer ging ik voorzichtig met een dun shirt op de spijkermat liggen en het viel me mee want het was allesbehalve pijnlijk en zelfs prettig te noemen. Ik besloot om te starten met 10 minuten en het rustig aan op te bouwen. Daarbij hield ik in mijn achterhoofd om voldoende water te drinken vanwege het afvoeren van de afvalstoffen. Na 10 minuten had ik het nog wel langer vol kunnen houden maar er kwamen nog dagen genoeg. De dag erna besloot ik om er zonder shirt op te gaan liggen en dat was wel even wennen. Het was niet heel pijnlijk maar wel een stuk intenser, toch hield het me niet tegen om het steeds weer te proberen zonder shirt. Bijna elke avond neem ik een moment voor mezelf waarbij ik de spijkermat combineer met een meditatie. Al na enkele keren merkte ik dat ik er ontspannen van werd en dat dat gevoel lang bleef hangen. Ook merk ik dat ik na een sessie op de spijkermat na een tijdje een warm gevoel krijg dus dat belooft wat voor de winter.”

Vanuit haar enthousiasme over de spijkermat bestelde ze vervolgens ook het kussen. Deze kwam als geroepen bij beginnende nekklachten.

Ervaring spijkermat kussen 

”Vanaf het eerste gebruik merkte ik al duidelijk verschil, de spieren in mijn nek waren losser en ik kon mijn nek weer pijnloos bewegen. Toch dacht ik nog dat dat echt niet na 1 keer verschil kon maken. De rest van de tijd heb ik er echter geen last meer van gehad en nog steeds neem ik bijna elke avond even een momentje voor mezelf. Dit nekkussen gebruik ik soms al even als ik tv lig te kijken wanneer ik overdag in een verkeerde houding (hoezo eigenwijs) heb geblogd of iets van die aard. De combinatie van de spijkermat en het spijkermat kussen is een verademing en zorgt er voor dat ik volledig kan ontspannen. Het zorgt voor een goede nachtrust en in mijn geval met vlagen voor extra energie. ”

Lees het gehele artikel op; www.lifestylemommys.com

Wil jij ook meer energie ervaren, minder pijn en een goede nachtrust?

Delen? Ja graag!