De eerste keer dat ik op de spijkermat lag voelde ik direct intense ontspanning en afname van mijn chronische pijn.

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen vanuit het bedrijfsleven die de positieve effecten van de mat ondervinden. ‘De eerste keer dat ik op de spijkermat lag voelde ik direct intense ontspanning en afname van mijn chronische pijn’, dit is de ervaring van Nathalie nadat zij in aanraking kwam met de Flowee mat. 

Vooral fysiotherapeuten, psychologen, voetreflexologen, yoga docenten, osteopaten, masseurs en schoonheidsspecialistes vinden de weg naar de spijkermat. De positieve effecten zorgen vaker voor een sneller herstel omdat de spijkermat in deze gevallen een verlengstuk is voor thuis bij de patiënt. Denk hierbij aan het soepel houden van de spieren tot aan het vinden van een rustmoment bij patiënten die psychische problemen hebben. En zeker ook voor meer ontspanning.

Graag delen wij met jullie de ervaringen van diverse specialisten. Deze keer het verhaal van Nathalie van Roon (Miracle Yoga). 

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Nathalie van Roon uit Woerden.

Op welke manier ben je in aanraking gekomen met de Flowee spijkermat?
Via facebook las ik voor het eerst over de spijkermat en na wat google onderzoek kwam ik bij flowee terecht.

De eerste keer dat ik op de spijkermat lag voelde ik direct intense ontspanning en afname van mijn chronische pijn.

Hoe was jouw eerste ervaring?
De eerste keer dat ik op de spijkermat lag voelde ik direct intense ontspanning en afname van mijn chronische pijn.

Wat voor een werk doe je?
Ik ben eigenaar van en yogadocente bij Miracle Yoga en heb mij gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met chronische pijn en kanker.

Hoe kan je de spijkermat toepassen binnen jouw werk?
In de eindontspanning kunnen mijn yogi’s gebruik maken van de spijkermat en indien hen deze bevalt, kunnen ze er evt via mij ook een aanschaffen (wat inmiddels velen al hebben gedaan). 

In de eindontspanning kunnen mijn yogi’s gebruik maken van de spijkermat.

Welke resultaten merk je in het gebruik van de spijkermat bij jouw cliënten?
Mensen ervaren een intensere ontspanning en door de toename van de bloedsomloop voelen ze een warmte ontstaan en een afname van pijn. Super leuk dat ik ook van ouders berichtjes krijg dat hun kinderen ook graag gebruik maken van de mat of kussen.

Hun kinderen ook graag gebruik maken van de mat of kussen.

Wat vind je zelf het grootse voordeel van de spijkermat?
Ik lig zelf voor het slapen gaan dagelijks op de mat en zoals aangegeven ervaar ik meer ontspanning  en een afname van mijn pijn, het werkt ook als ik onrustige benen heb en om in slaap te komen. Ook gebruik ik de mat tijdens mijn yoga nidra (slaapyoga). Hij is zelfs mee geweest op vakantie.

Wil je nog iets extra’s kwijt?
Sommige dagen kan ik met mijn blote huid op de mat, maar sommige dagen kan ik dat niet verdragen door de pijn en dan draag ik een dun shirt.

Ben jij benieuwd wat de spijkermat voor jou kan betekenen?

Delen? Ja graag!