Hieronder vind je een fijne Geleide Meditatie* op de Flowee spijkermatLinda & Jana v. Kooij (bekend van het boek Traveling Yoga Family & het tv-programma van RTL Helemaal het Einde) nemen je mee tijdens deze meditatie.
In het filmpje gebruiken Linda & Jana de Flowee Spijkermat, maar de meditatie kan ook zonder mat. Het is een meditatie van 7 minuten die je alleen of samen met jouw kind kan doen.

Tip: Begin jouw dag met deze rustige meditatie of juist aan het eind om de dag even af te sluiten en jouw hoofd leeg te maken. Dit kan op bed maar ook terwijl je op een stoel zit. 

*Een geleide meditatie is een meditatie waarbij een persoon door zijn/haar stem of een klank jouw begeleid. Een geleide meditatie is erg fijn als je net begint met mediteren. Door de stem of klanken wordt je geholpen jouw aandacht op de ademhaling te houden of bepaalde onderwerpen die genoemd worden. 

”Jeroen & Linda van Kooij, trotse ouders van Dean, Jana en Inez, hebben een passie voor avontuur. Al eerder reisden ze als gezin door Azië, en sinds januari 2017 wonen ze in Chili. Als deelnemers aan de tv-serie Helemaal het einde! gaan ze op zoek naar een nieuw bestaan. Ze bouwen een huis, een yogastudio en een nieuw sociaal netwerk, ongeacht flinke tegenslagen. 

Hun drijfveren zijn zeven universele levenslessen. In het boek The Traveling Yoga Family laten ze zien hoe ze die lessen toepassen in het leven van alledag, met alle ups en downs die erbij horen.”

Delen? Ja graag!