De Flowee Massagehandschoen

Een massage wie vindt het nou niet fijn? Eigenlijk kan vrijwel iedereen wel genieten van een goede massage. Je wordt er niet alleen heel relaxed van, een massage vermindert stress en kan zorgen voor een extra geluksgevoel. Maar als we aan masseren denken voelen we vaak weerstand opkomen. Je weet niet precies hoe het moet, je hebt olie nodig, na enkele minuten krijg je kramp in je vingers, je doet het te hard of te zacht, het kost gewoonweg wat meer moeite. Met de Flowee massagehandschoen kan je iemand erg gemakkelijk masseren zonder dat het veel gedoe is! En een bijkomend voordeel is dat je de handschoen ook kunt gebruiken bij een vriend, vriendin, kennis of collega!

Masseren was nog nooit zo makkelijk

De Flowee Massagehandschoen is zoals de naam het al aangeeft een handschoen met daarop negen kogeltjes. Deze kogeltjes zitten in een houdertje waarin ze kunnen draaien. Als je met de handschoen een ronddraaiende beweging maakt over bijvoorbeeld iemand zijn rug dan draaien de kogeltjes onafhankelijk van elkaar en geven op deze manier een masserend gevoel. Doordat de kogeltjes gemaakt zijn van metaal hoef je weinig druk te geven met je hand. Je kan de handschoen gewoon over kleding heen gebruiken.

”De handschoen geeft een heerlijke ontspannings respons, zowel om te geven als te ontvangen.”

De massage handschoen wordt door mij mij voornamelijk gebruikt om te masseren en krijg altijd positieve reacties. Om te ontvangen is ook heel fijn en voor zelfmassage. Ik kreeg als feedback dat de handschoen goed werkt bij een kindje van 3,5 die vrij gespannen is en na de massage veel sneller in slaap valt. Ik beleef er veel plezier aan samen met anderen!

Annemarie - Doetinchem

Voordelen Massagehandschoen

  • Je hebt geen olie nodig
  • Kan op kleding gebruikt worden
  • Iedereen kan het
  • Inzetbaar bij jong en oud
  • Kost geen kracht
  • Ook goed te gebruiken voor je benen bij
    spieren of onrustige benen

Gebruik Massagehandschoen

Niet alleen is de massagehandschoen een ideaal hulpmiddel dat je gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Ook wordt de massagehandschoen professioneel ingezet door stoelmasseurs als aanvulling op een massage. Door o.a. stoelyoga docenten bij yoga voor ouderen, bij gewone yoga en bij kinderyoga. We hebben speciale modellen die wat kleiner zijn en in de vorm van een vlinder die gebruikt worden bij kinderen.

” ZALIG en ONTSPANNEND, het brengt mensen dichter bij elkaar !!! 

Ik gebruik de massage handjes tijdens mijn kinder-, volwassen- en stoelyoga. De yogi’s zijn altijd heel enthousiast als de massage handjes in de les voorzien zijn. Er zijn zelf mensen waarvoor ik zo’n handjes besteld heb om dan zelf thuis massage te kunnen bleven. Het is zalig om iedereen bij zichzelf, maar ook bij de ander de massage te zien geven. Ze genieten zo … Blij dat ik dit heb leren kennen.

Rik - Ardooie (België)

In de video legt Ronald van Havermans Massages uit hoe je de Flowee Massagehandschoen kunt gebruiken. In deze video gebruikt hij twee massagehandschoenen tegelijkertijd maar dat kan natuurlijk ook met 1 handschoen.

Delen? Ja graag!