Reacties over de Flowee Spijkermat

In de afgelopen jaren dat de Flowee Spijkermat wordt verkocht hebben we al veel mooie reviews mogen ontvangen over de werking van de mat. Reacties waarin mensen vertellen dat de pijnklachten minder zijn geworden, beter slapen en uitgerust zijn en waar mensen ook aangeven echt een moment voor zichzelf nemen sinds ze de Flowee Spijkermat hebben. 

Hieronder een opsomming van de problemen & klachten waarbij de spijkermat al heeft geholpen*

✓ Slecht slapen en vaak wakker zijn
✓ Rugklachten, waaronder ook spit of hernia
✓ Fibromyalgie
✓ Weinig energie, niet uitgerust 
✓ Whiplash
✓ Stijve & vastzittende spieren
✓ Reumatische klachten
✓ Moeilijk kunnen ontspannen
✓ Vermoeide of pijnlijke voeten, o.a. door hielspoor of wintertenen
✓ Frozen shoulder
✓ Spannings-, hoofdpijn of migraine 
✓ Chronische en/of reumatische pijn
✓ Burn-out, stress en/of druk in jouw hoofd
✓ Autisme & ADHD (ook bij kinderen)

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen. 

Ik heb nu al een tijdje de spijkermat van Flowee en ben er elke dag zo blij mee. Ik gebruik de mat om op te liggen tijdens mijn ontspanningsoefeningen. Door de mat van Flowee voel ik me nog meer ontspannen en worden mijn spieren lekker warm. Heerlijk herstel momentje en helpt goed tegen pijn klachten! Echt een aanrader wat mij betreft

Daphne

Gastenboek shop Flowee, 6 April 2017

Na een lastige periode met rugklachten (wat nog steeds niet over is) dit op internet tegengekomen. S’ nachts om 3 uur (Na weer een nachtelijke draaisessie) besteld en ik ben verkocht! De warmte na het liggen op de inderdaad niet pijnlijke spijkermat is overweldigend. Geeft echt rust. Ik ben benieuwd wat het op lange termijn doet. Korte termijn om te ontspannen is echt geweldig. Ik ga dit absoluut aanbevelen! Bedankt voor dit mooie product.

Lizzie Willemsen

Recensie op Facebook, 30 januari 2018

Vandaag geleverd! Super blij met de spijkermat  Heb net al 45 min heerlijk ontspannen gelegen

Puck Vm

Recensie op Facebook, 2 Mei 2018

Ik heb de spijkermat gisteren binnen gekregen en ik ben gelijk verkocht! Ik zit midden in een verhuizing en heb ontzettende spierpijn van het tillen. Na 10 min op de mat is het een wereld van verschil, mn rug, schouders en nek voelden eindelijk weer ontspannen. Heb na de 10 min ook maar het nekkussen besteld. Kijk er ontzettend naar uit! Oh ja, qua pijn viel het ontzettend mee.

Danielle Bakker

Recensie op Facebook, 30 juli 2017

Beste aankoop ever! Zowel het kussen als de mat gekocht een paar maanden geleden. Na een minuutje doorbijten voel je de spikes niet meer zo heftig en word je er warm, loom en slaperig van😴. Werkt uitstekend bij lage rugpijn/hernia pijn. Ga nog een set bestellen voor mijn moeder die 80 wordt en inmiddels ook ervaren heeft hoe heerlijk dit is! Thx Flowee, super product!👍🏼

Monique

Gastenboek shop Flowee, 6 November 2017

Hallo ik wilde even kwijt hoe blij ik ben met mn flowee spijkermat. Bij iedere blessure, of het nu mijn rug is, of mijn nek, zelfs toen ik deze winter gevallen was met mijn fiets en overal spierpijn had, heeft mijn spijkermat zijn werk gedaan en gezorgd dat ik weer normaal kon bewegen. Ik raad hem dus ook iedereen aan. Koop een spijkermat en je hebt altijd de oplossing in huis als je eens een keer niet zo soepel bent. In het begin denk je, dit is niet vol te houden, dat doe je dan juist wel en na een aantal minuten komt de ontspanning en val je er zelfs op in slaap. Supermat. 

Maria van Abel

Gastenboek shop Flowee, 14 Juni 2016