Reviews, lees ze hier!

'Happiness is even better when it's shared.'

Hallo ik wilde even kwijt hoe blij ik ben met mn flowee spijkermat. Bij iedere blessure, of het nu mijn rug is, of mijn nek, zelfs toen ik deze winter gevallen was met mijn fiets en overal spierpijn had, heeft mijn spijkermat zijn werk gedaan en gezorgd dat ik weer normaal kon bewegen. Ik raad hem dus ook iedereen aan. Koop een spijkermat en je hebt altijd de oplossing in huis als je eens een keer niet zo soepel bent. In het begin denk je, dit is niet vol te houden, dat doe je dan juist wel en na een aantal minuten komt de ontspanning en val je er zelfs op in slaap. Supermat. 

Maria van Abel

14-06-2016

Sinds geruime tijd verkoop ik de massagehand in mijn praktijk. Een paar maanden geleden ben ik ook begonnen met de verkoop van de Flowee spijkermatten. Mijn cliënten vinden de Flowee artikelen fijn in gebruik of om cadeau te geven. De reacties van mijn cliënten over de Flowee artikelen zijn positief. Zo hebben ze minder pijn, voelen zich rustiger en soms is hun pijn zelfs helemaal over gegaan. Ontspannen groetjes, Audrey.

Massagesalon Audrey

30-12-2015

Op het happinez festival een flowee gekocht en de hele familie is enthousiast. Zelfs mijn dochter van 6 ligt er graag eventjes op, ze geniet ervan en wordt er rustig van. Het is een goed product, dat er ook nog eens geweldig mooi uitziet. Heel veel succes verder!

Margriet

09-09-2013

Ook enthousiast geworden?

In januari 2013 was ik op de gezondheids beurs in Utrecht. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Flowee mat. Ik lag op een spijkermat en voelde me heerlijk. Mijn handen werden warm en ik voelde dat ik via mijn voeten aan het loslaten was. Heerlijk. Die zelfde dag heb ik voor mezelf een mat gekocht. Zit er dagelijks op of lig erop te mediteren. Goede investering.
Warme groet,
Susan Wesseling, Sensi therapeut.
www.helenderwijze.nl 

Susan Wesseling

21-04-2013

De spijkermat aangeschaft, het is even wennen, pijn viel mij ontzettend mee, als je je goed ontspant en rustig ademt voel je je inderdaad volledig ontspannen, ik kreeg een heerlijk slaperig gevoel over mee heen.ben zeker van plan om het elke dag te gaan gebruiken, slaap beter als voor heen………TOP !!!!

Teunie mulder

25-05-2016

Op advies van natuurarts de Flowee gekocht en nu voor het eerst gebruikt : heerlijk! Wordt zeker een dagelijks ritueel in combinatie met meditatie.

Hilly

22-08-2015

Van de week de kleine mat gekocht en handschoen. Eerst voor mn voeten geprobeerd. Daar merkte ik op dat moment niet veel van, maar na 10 minuten ongeveer begonnen mijn voeten enorm te gloeien. Toen op de grond gelegd en tussen de schouderbladen gelegd. Dit was heerlijk. Ik voelde echt de ontspanning door mn lichaam komen. En mn spieren werden helemaal warm. Later op mn onderrug geprobeerd. Dit is echt een probleem gebied bij mij. Dit was in het begin echt pijnlijk. Ik moest er ook echt een laken tussen leggen. Maar na een aantal keer is dat ook heerlijk. Gisteren heerlijk gewandeld, daarna stijve onderrug. Op de mat gaan liggen en ik voelde het gewoon wegtrekken. Daarna heerlijk geslapen.

Cora

31-07-2014

Sinds een paar dagen gebruik ik de flowee voor het slapen gaan een kwartiertje. De eerste keren op de mat was pijnlijk maar dat wordt steeds minder. Vanaf het begin slaap ik veel beter en vaster. Ik ben er blij mee, ondanks dat ik sceptisch was is er maar 1 woord voor TOP!!!

Sandy

10-04-2013

Vlak voor de kerstvakantie ” ontdekte” ik de Flowee. De mat arriveerde de dag na bestelling, één dag voor onze wintersportvakantie, wat een geluk! Ik begon al vermoeid aan de vakantie en dan elke dag actief in de buitenlucht, pff, fijn om daarna Flowee te gebruiken. Ook na een valpartij, waarbij ik mijn knieband geblesseerd had, was het fijn om de Flowee opgerold in mijn knieholte te leggen. Kortom: ik ben een zeer tevreden gebruiker (geworden)!  

Eline Lakeman

10-01-2013

Wij zijn veel bezig met een gezonde en ontspannen leefstijl. Toen mijn vriend een Flowee had besteld was ik benieuwd wat het in zou houden. Ik heb er nu een paar keer op gelegen en ik kan hem nu al niet meer uit mijn leven wegdenken; wat een heerlijk ding. Na een kwartiertje liggen op de mat op de bank voel ik dat mijn lijf meer ontspannen en beter doorbloed is. Daarom mijn complimenten; De Flowee mat is echt een prima product!

Ankie

22-04-2015

Wil je ook van je klachten af?

Ik heb de flowee nu al een tijdje in mijn bezit en ik moet zeggen dat ik er inmiddels erg enthousiast over ben. Ik ga op de flowee liggen tijdens mijn dagelijkse 30 minuten meditatie. De ontspanning is veel dieper en na een half uurtje sta ik fris weer op, ik kan er dan echt weer tegen aan. En als ik er voor ik ga slapen 10 minuten op ga liggen, dan slaap ik als een blok. Je merkt echt het verschil. Voor mij is de flowee inmiddels een onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden. Super!

Linda

14-01-2013

Ik heb de Floweemat geprobeert op aanraden van een goede vriendin ivm de neuropathie die ik aan mijn voeten heb. Ik heb dat opgelopen door langdurig IC verblijf. Ik moet heel eerlijk zeggen dat sinds ik de Flowee mat gebruik, 3x 20min pd, behoorlijk meer gevoel in mijn voeten begin tekrijgen! Ik hoop echt dat ik uiteindelijk het gevoel in mijn zenuwen terug krijg. Of dat gaat lukken weet ik niet, maar ik kan nu tenminste weer beter slapen! Mensen die ook neuropathie aan de voeten hebben, weten waarover ik praat! In iedergeval, het begin is er! Ben echt heel blij met deze mat! Tamara en Roy, hartelijk bedankt!

Gerrie

29-01-2013

Net de mat gekocht op de sunday market. Na 5 min in mijn nek en tintelende voeten was ik al overtuigd. Net thuis op gelegen en helemaal ontspannen. Na mij ligt mijn man erop. En..binnen 10 minuten ligt hij te slapen?! 
Volgens mij is dit een goeie aankoop!!
Succes!!

Femke

23-12-2012