Ervaringen Spijkermat

Sinds 2011 verkopen we met veel succes de Flowee Spijkermat. We hebben in de afgelopen jaren dan ook veel positieve reviews mogen ontvangen. Succesverhalen hoe de spijkermat zorgt voor verlichting van pijn en meer ontspanning brengt. Deze ervaringen kunnen jou wellicht helpen bij het maken van een keuze of de spijkermat bij je past. 

Onze ervaring is zeer positief!!! Gebruikte m eerst van mijn dochter….. Liggen nu om de beurt haast iedere avond op de mat en slapen daarna als roosjes en worden uitgerust wakker en heerlijk voor de spieren en de rug ook. Ook gebruikt voor hielspoor. Heb al veel reclame voor jullie gemaakt hahaha….. Vandaar deze laatste bestelling voor nog wat andere familieleden.

vier sterren

Decarie

Buitengewoon verrast!!!!

De Flowee spijkermat is mij aangeraden vanwege chronische pijnklachten (al 15 jaar elke dag last), om zo beter te kunnen ontspannen en slapen en mijn hersensensitiviteit weer te resetten. Ben een aantal dagen verder en merk nu al veel verschil in de pijn intensiteit en word ook echt uitgerust wakker. Blijf de mat zeker nog gebruiken! Dagelijks 20/30 minuten voor het slapengaan.

vijf sterren

Kübra Terzi

Wow!

Ik heb mijn flowee mat nu een klein jaartje en ben er nog elke dag blij mee. Was echt een beetje sceptisch, hoe kan een spijkermat nou helpen ontspannen… Maar als ik een drukke dag heb gehad, gestrest ben of na een avondje blokken last heb van rug, nek of schouders dan ga ik op de mat liggen en het helpt echt ontspannen! Zelfs mijn nichtjes van 10 en 13 willen op de mat liggen als ze bij me zijn. Erg blij mee!!

Kathy

​De spijkermat wordt al met veel succes toegepast bij*;

Slecht slapen
Rugklachten
 Fibromyalgie
Weinig energie
Whiplash
Stijve & vastzittende spieren
Reumatische klachten
Moeilijk kunnen ontspannen
Vermoeide of pijnlijke voeten
Frozen shoulder
(Spannings-)hoofdpijn
Migraine
Chronische pijn
Reumatische pijn
Burn-out en stress
Autisme & ADHD (ook bij kinderen)

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen.

Wauw, wat een mooie producten zijn de Flowee spijkermat en kussen! Heel mooi gemaakt, met zorg en van hoge kwaliteit! Mijn vriend en ik waren eerst nogal sceptisch maar echt het doet zoveel voor je lichaam en geest. In het begin is het nogal wennen maar echt het went! Doordat het zoveel goede resultaten geeft, maak je er toch steeds weer gebruik van! Wij zijn er erg enthousiast over! Hele goede aankoop en echt een aanrader!

vijf sterren

Ellen

Fantastisch!

Spijkermat en nekkussen 6 dagen geleden ontvangen. Door slijtage aan een halswervel vaak pijn met name rechts aan de achterzijde van mijn nek. Ik ga er voor het slapen gaan even op liggen en met meer klachten nog eens extra op het nekkussen. Mijn spieren zijn meer ontspannen en de pijnklachten verdwijnen. Ik ben tevreden!

vier sterren

Sylvia

Pijnverlagend

Had echt niet verwacht dat effect zo sterk zou zijn, het brengt echt rust en ontspanning. Een landing in je lijf!

vijf sterren

Ellen Woud

Zeer verrassend relaxed