Ervaringen met de Flowee Spijkermat

Ervaringen

Sinds 2011 verkopen we met veel succes de Flowee Spijkermat. In de afgelopen jaren hebben al veel mensen de ervaringen over de werking van de mat met ons gedeeld. Deze ervaringen kunnen je helpen bij het maken van een keuze of een spijkermat bij je past  Daarom delen we deze succesverhalen waarbij o.a. pijnklachten minder zijn geworden, mensen beter slapen en meer uitgerust zijn. De Flowee spijkermat is voor vele een onderdeel van de dag geworden. 

De Flowee spijkermat is mij aangeraden vanwege chronische pijnklachten (al 15 jaar elke dag last), om zo beter te kunnen ontspannen en slapen en mijn hersensensitiviteit weer te resetten. Ben een aantal dagen verder en merk nu al veel verschil in de pijn intensiteit en word ook echt uitgerust wakker. Blijf de mat zeker nog gebruiken! Dagelijks 20/30 minuten voor het slapengaan.

vijf sterren

Kübra Terzi

Wow!

De Flowee mat aangeschaft omdat ik al een paar weken rondliep met spit die maar niet overging. Ik kon nauwelijks opstaan uit mijn stoel als ik even gezeten had. Ik heb een traditionele Zweedse spijkermat maar die hielp niet echt. Na 1 (!) keer liggen op de Flowee mat begon alles in mijn rug enorm te tintelen en stromen, veel meer dan bij mijn andere mat, en viel ik na 20 minuten in een ontspannende, verkwikkende slaap. Ik werd een uur later wakker (midden op de dag) en mijn rugpijn was zo goed als weg. Ik heb de mat meegenomen naar een goede Chileense vriend die omkomt van de stress (woont en werkt in de drukke miljoenenstad Santiago, waar de laatste tijd ook veel protesten zijn, dus politieke onrust) en hem geadviseerd hem uit te proberen. Hij had dezelfde ervaring, viel al snel in slaap en was verkocht! De mat is dan ook met hem meegegaan en inmiddels de oceaan over gereisd naar Chili. Flowee gaat dus nu ook overzee bekend worden 🙏🏼😊💗

vijf sterren

Hanneke

Gewéldige mat, goede kwaliteit, erg effectief

Wauw, wat een mooie producten zijn de Flowee spijkermat en kussen! Heel mooi gemaakt, met zorg en van hoge kwaliteit! Mijn vriend en ik waren eerst nogal sceptisch maar echt het doet zoveel voor je lichaam en geest. In het begin is het nogal wennen maar echt het went! Doordat het zoveel goede resultaten geeft, maak je er toch steeds weer gebruik van! Wij zijn er erg enthousiast over! Hele goede aankoop en echt een aanrader!

vijf sterren

Ellen

Fantastisch!

Onze ervaring is zeer positief!!! Gebruikte m eerst van mijn dochter….. Liggen nu om de beurt haast iedere avond op de mat en slapen daarna als roosjes en worden uitgerust wakker en heerlijk voor de spieren en de rug ook. Ook gebruikt voor hielspoor. Heb al veel reclame voor jullie gemaakt hahaha….. Vandaar deze laatste bestelling voor nog wat andere familieleden.

vier sterren

Decarie

Buitengewoon verrast!!!!

Ik heb mijn flowee mat nu een klein jaartje en ben er nog elke dag blij mee. Was echt een beetje sceptisch, hoe kan een spijkermat nou helpen ontspannen… Maar als ik een drukke dag heb gehad, gestrest ben of na een avondje blokken last heb van rug, nek of schouders dan ga ik op de mat liggen en het helpt echt ontspannen! Zelfs mijn nichtjes van 10 en 13 willen op de mat liggen als ze bij me zijn. Erg blij mee!!

Kathy

Spijkermat en nekkussen 6 dagen geleden ontvangen. Door slijtage aan een halswervel vaak pijn met name rechts aan de achterzijde van mijn nek. Ik ga er voor het slapen gaan even op liggen en met meer klachten nog eens extra op het nekkussen. Mijn spieren zijn meer ontspannen en de pijnklachten verdwijnen. Ik ben tevreden!

vier sterren

Sylvia

Pijnverlagend

Had echt niet verwacht dat effect zo sterk zou zijn, het brengt echt rust en ontspanning. Een landing in je lijf!

vijf sterren

Ellen Woud

Zeer verrassend relaxed

Klachten & problemen waarvoor de spijkermat wordt gebruikt.

Wij zijn van mening dat de Flowee spijkermat een onderdeel is van jouw dagelijkse routine. Hiermee kunnen veel klachten en problemen voorkomen worden. Toch merken we dat mensen vaak pas op zoek gaan naar een oplossing als de problemen er al zijn. Hieronder vind je een opsomming aan klachten en problemen waarvoor al veel mensen de spijkermat gekocht hebben.

 Slecht slapen en vaak wakker zijn
 Rugklachten, waaronder ook spit of hernia
 Fibromyalgie
Weinig energie, niet uitgerust
Whiplash
Stijve & vastzittende spieren
Reumatische klachten
Moeilijk kunnen ontspannen
Vermoeide of pijnlijke voeten, o.a. door hielspoor of wintertenen
Frozen shoulder
Spannings-, hoofdpijn of migraine
Chronische en/of reumatische pijn
Burn-out, stress en/of druk in jouw hoofd
Autisme & ADHD (ook bij kinderen)

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen.