Ervaringen Flowee Spijkermat

Sinds 2011 verkopen we met succes de Flowee Spijkermat. We hebben in de afgelopen jaren dan ook veel positieve reviews mogen ontvangen. Succesverhalen hoe de spijkermat zorgt voor meer ontspanning, betere nachtrust en verlichting van pijn. Deze ervaringen kunnen jou wellicht helpen bij het maken van een keuze of de spijkermat bij je past. Daarom hebben we hieronder een aantal van deze reacties gebundeld. Ook in ons blog vind je regelmatig een uitgebreide review.

Met een relaxte groet,
Manon & Tamara


”Goede kwaliteit, ik was aangenaam verrast! Fijne service ook.”

De spijkermat en het kussen waren er snel en zijn van goede kwaliteit. De eerste keer op de mat was even wennen, maar de keren erna voelden al veel beter. Ik heb nog niet het geweldige gevoel ervaren waar anderen het over hebben, maar wellicht komt dat nog. Het is is in ieder geval wel een lekker ontspannen momentje voor mezelf.

Barbara uit Amsterdam


” Geeft een heerlijk ontspannen gevoel ”

Bij hoofdpijn of zeer vermoeid rugpijn ….waar ik het ook voor gebruik al is het voor de zomaar even ik wordt er heerlijk ontspannen van en val ook dikwijls in slaap op de mat…

Sandra Kooge uit Heerhugowaard

De spijkermat wordt al met veel succes toegepast bij o.a.*:

Slecht slapen
Rugklachten
 Fibromyalgie
Weinig energie
Whiplash
Stijve & vastzittende spieren
Reumatische klachten
Moeilijk kunnen ontspannen

Vermoeide of pijnlijke voeten
Frozen shoulder
(Spannings-)hoofdpijn
Migraine
Chronische pijn
Reumatische pijn
Burn-out en stress
Autisme & ADHD (ook bij kinderen)

*Ervaringen van deze mensen zijn geen garantie voor het verhelpen van problemen van anderen.


” De spijkermat is ontspanning ten top ! ”

Na een snelle levering kreeg ik de spijkermat binnen, wat een verademing! Sinds de levering gebruik ik de spijkermat elke dag waarbij ik na elke sessie een gigantisch ontspannen gevoel heb.

Lars uit Nijmegen

Roel Spijkermat Flowee spierpijn


” Al jaren groot fan! ”

Ik gebruik al vele jaren de spijkermat met kussen en daarbovenop ook de diverse bolsters. Dit maal bestelde ik nog een extra spijkerkussen voor op de bank. Het andere kussen heb ik dunner gemaakt voor onder de nek en voor in de rug wilde ik een iets dikkere. Ik kan deze produkten van harte aanbevelen!

Wilma uit Ingen


” Effectief verlichtend en ontspannend ”

Ik had nooit gedacht dat ik al zo snel veel gebruik zou maken van de spijkermat. Zo eenvoudig en doeltreffend. Ik gebruik de spijkermat om mijn volle en drukke hoofd leeg te maken en weer te gronden en te aarden. Ik ben gelijk met de blote huid erop gaan liggen en mijn volle drukke hoofd was echt ineens weg. Alle aandacht en energie ging naar mijn rug toe. Wat een verlichting, na inspanning komt ontspanning is heel kenmerkend voor de spijkermat. Ik ga ook deze zeker aanbevelen met de cliënten in mijn praktijk waar ik mee werk.

Lianne uit Etten-Leur

spijkermat nekkussen bij hoofdpijn en nek- en schouderklachten